fusion-medical-animation-rnr8D3FNUNY-unsplash-1.jpg

Bezoek praktijk niet mogelijk

Ondanks mijn bericht van gisteravond, waarin ik schreef vooralsnog open te blijven, stuur ik je nu het bericht dat een bezoek aan mijn praktijk helaas niet meer mogelijk is, teneinde verdere verspreiding van het Coronavirus af te remmen.

 

Praktijk gesloten voor bezoek

Vanmorgen ontvingen alle leden van de Vereniging Voor Haptotherapeuten een mail waarin geadviseerd wordt, in het kader van professioneel handelen binnen de gezondheidszorg, het aanraken tijdens behandelingen achterwege te laten. Het is op dit moment van het grootste belang om contact zo veel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het virus af te remmen.

Op dit moment voelt het voor mij persoonlijk, maar ook maatschappelijk gezien, niet meer passend om mijn behandelingen voort te zetten. Door de beperkende maatregelen, voel ik mij niet meer voldoende vrij om een kwalitatief goede haptotherapeutische behandeling te geven. Een fysiek bezoek aan de praktijk is dan ook met onmiddellijke ingang niet meer mogelijk.

 

Wil je toch contact?

Dat kan! Graag bied ik je de mogelijkheid om telefonisch contact te hebben om zodoende toch enige vorm van begeleiding te kunnen bieden. Uiteraard hebben deze telefonische consulten een haptotherapeutische grondslag. Het tarief voor een telefonisch consult is € 45,00 per 30 minuten. De factuur ontvang je per mail en kun je net als normaal indienen bij jouw zorgverzekeraar voor gehele of gedeeltelijke vergoeding.

 

Geplande afspraken

Alle cliënten die op dit moment een afspraak met mij hebben staan, welke voor 6 april 2020 zal plaatsvinden, krijgen van mij persoonlijk bericht. Indien de beperkende maatregelen worden verlengd, neem ik ook met later geplande cliënten contact op.

 

Nieuwe aanmeldingen

Aanmelden voor een kennismakingsgesprek kan nog steeds. We kunnen even bellen en je ontvangt een uitnodiging, zodra duidelijk is wanneer ik mijn werkzaamheden in de praktijk weer kan hervatten.

 

Tot slot..

Dagelijks houd ik de wijzigingen in de richtlijnen van het RIVM in de gaten. Mochten er wijzigingen zijn, welke van invloed zijn op bovenstaande maatregelen, dan informeer ik je daarover.

 

Pascalle