WERKWIJZE

Nadat je contact hebt opgenomen, plannen we een afspraak. Er zijn twee mogelijkheden; we kunnen een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (20 minuten) of we maken een afspraak voor een intake. Het kennismakingsgesprek kan zinvol zijn als je nog wat meer algemene informatie wilt over mij en over haptotherapie. Wil je echter direct dieper ingaan op jouw hulpvraag, dan plannen we een intake. Tijdens de intake maken we kennis met elkaar, gaan we jouw hulpvraag en reden van komst verder in kaart brengen en bespreken we of haptotherapie zinvol kan zijn. De afspraak krijg je bevestigd per mail en ik stuur je een link met wachtwoord om het intakeformulier online in te vullen.

Bij wederzijds goedvinden plannen we na deze afspraak nog een afspraak om de intake compleet te maken. Als je besluit in behandeling te gaan, maak ik vervolgens een behandelplan, wat ik met je bespreek. Tevens vraag ik je om tijdens de tweede afspraak een behandelovereenkomst te tekenen. In deze behandelovereenkomst geef jij al dan niet toestemming voor een aantal zaken en hierin staan eveneens de praktijkvoorwaarden beschreven. We plannen regelmatig momenten om de behandeling te evalueren, bij te stellen of af te sluiten. 

Het is mijn streven om binnen 24 uur na aanmelding contact met je op te nemen om een eerste afspraak te plannen. De eerste afspraak kan op dit moment gepland worden binnen 1 tot 2 weken.

Klik hier voor verdere informatie over o.a. werkwijze, verwijzen en tarieven.

“Wat we niet kunnen voelen, kunnen we niet helen"